Přejít na hlavní navigaci | Přejít na obsah stránky


BLOG: Sportuji



Světelné spektrum

Jak jsem psala minule, rozhodla jsem se zlepšit svou kondičku a začít pořádně sportovat. Do svého diáře jsem si napsala dvakrát týdně běh a jednou týdně plavání. Budu prostě fit a šik.

Na svůj první trénink jsem se vydala předevčírem. Oblékla jsem si sportovní oblečení, nazula běžecké boty a vyrazila ven. Bylo docela teplo, ale ne tak moc, aby mi to vadilo. Svítilo sluníčko a do uší mi hrála hudba. Prostě paráda. A poprvé jsem v plné míře docenila své nové brýle. Nechala jsem si do nich dát samozabarvovací skla, takže i když mi sluníčko pálilo do očí, mně to nevadilo, protože mé brýle se změnily na sluneční a všechno bylo v pohodě. Jakmile jsem vběhla do stínu, ztmavení zmizelo a zase jsem viděla dobře. Můžu říct, že už si ani nepamatuji, jaké to je běžet a vidět dobře okolo sebe.

Jasně, že jsem si všimla, že věci okolo mě jsou s brýlemi zaostřené, už dřív. Ale u toho běhání to byl ještě trochu jiný rozměr. Dřív, když jsem vyběhla ven, tak jsem musela volit mezi variantou „sluneční brýle s sebou“ nebo „sluneční brýle nechat doma“. Ale tentokrát se brýle naopak přizpůsobovaly tomu, kam běžím.

Myslím, že začínám své nové brýle milovat.

Doporučit článek

Doporučit článek

Probíhá spojení se serverem.










TOPlist